Gasztronómiai anyanyelvünk a turizmusban

Kulináris kalandozás a Homoród-Küküllő LEADER térségben.

Ebben az évben egy olyan rendezvény megszervezésén dolgoztunk, amelyen elsősorban a turisztikai vállalkozókat kívántuk népszerűsíteni, másodsorban egy kulináris örökséget akartunk átadni térségünk érdeklődő lakóinak.

2019. szeptember 21-én, szombaton,  a lövétei Tájház udvarán került sor a "Gasztronómiai anyanyelvünk a turizmusban" elnevezésű rendezvényünkre, amelyen 7 turisztikai vállalkozó vállalta a részvételt. Erre az eseményre készítettünk egy receptes kiadványt, amelyben térségünk különleges ételreceptjeit tettük közzé. Az összegyűjtött ételkülönlegességekből 13 készítettek el a turisztikai vállalkozók ezen a napon, amelyet az érdeklődő látogatók szabadon megkóstolhattak. Az eseményt gazdagítva szakmai előadásokat szerveztünk és kulturális műsorral kedveskedtünk a látogatóknak.

Receptes kiadványunk online változatát letölthetik INNEN

Az esemény fotóit itt tekinthetik meg

 

 
 
Aktív pályázati kiírásokFesztiválok társszervezőikéntJUHÉ- V. Birkatartó fesztiválXV. Szelídgesztenye fesztiválHomoródmenti Gazdanap és ÁllatvásárTájékoztató karaván- 2018XV. Szelídgesztenye fesztiválHomoródmenti Gazdanap és ÁllatvásárHomeEseménynaptárHírekElérhetőség
Copyright © 2017 hkleader.ro
GAL Homoród-Küküllő LEADER Egyesület