Ultimele două zile ale caravanei de promovare M1 și M6
2017-08-09

În zilele de 8-9 august caravana de promovare a M1 și M6 a ajuns la ultimele 4 stații, în comunele: Feliceni, Mugeni, Lueta și Căpâlnița. În prima stație am purtat discuții ample vizând proiectul ce va fi depus de APL, fiind nevoie de modificări importante în ceea ce privește viziunea și sustenabilitatea proiectului. În Mugeni cei prezenți erau interesați de mai multe măsuri - M2, M3 și M5 - majoritatea celor prezenți reprezentând composesorate și ONG-uri. Totodată am intrat în detalii pe marginea proiectului ce va fi depus de APL, analizând punctual documentele anexă cererii de finanțare.

Feliceni

Mugeni

În Lueta cei prezenți erau foarte entuziasmați de M6 și după ce le-am prezentat măsura pe îndelete, am discutat întrebările ivite, le-am recomandat să depună cât mai repede Planurile de afaceri spre avizare către GAL:

Lueta

 
 
Sesiuni activeParteneri ai diferitelor festivaluriJUHÉ al V.-lea -Festivalul crescătorilor de ovineJUHÉ al V.-lea -Festivalul crescătorilor de ovineFestivalul Castanelor, ediția al XV.-leaEvenimente de promovare a teritoriului GAL - 2018Festivalul Castanelor, ediția al XV.-leaTârgul de animale și Ziua fermierilor din valea HomoroadelorHomeStiriRapoarte de selecțieSesiuni activeSesiuni de finanțareCalendar evenimenteContact
Copyright © 2017 hkleader.ro
Asociatia GAL Homoród-Küküllő LEADER