Experiențele primei zile ale caravanei de promovare M1, M6
2017-08-01

Cu 1 august a pornit la drum Caravana de promovare M1 și M6. Prima stație a fost comuna Mărtiniș unde am aflat că primăria demarează pregătirile depunerii unui proiect în cadrul măsurii M1, astfel am purtat discuții cu domnul primar și cu consilierii prezenți pe marginea documentelor necesare. Cei prezenți s-au arătat interesați și de M6, astfel un potențial solicitant ar dorii să înființeze un atelier de croitorie.

În comuna Merești cei prezenți au fost interesați îndeosebi de M6, astfel unul dintre ei ar dorii să înființeze o firmă IT.

În comuna Ocland am purtat discuții pe tema procesului de depunere, implementare și finalizare a proiectelor, precum și despre documentele necesare, în speță cele legate de M6.

Mâine carava va opri în comunele Avrămești și Atid. Așteptăm pe cei interesați!

 
 
Sesiuni activeParteneri ai diferitelor festivaluriJUHÉ al V.-lea -Festivalul crescătorilor de ovineJUHÉ al V.-lea -Festivalul crescătorilor de ovineFestivalul Castanelor, ediția al XV.-leaEvenimente de promovare a teritoriului GAL - 2018Festivalul Castanelor, ediția al XV.-leaTârgul de animale și Ziua fermierilor din valea HomoroadelorHomeStiriRapoarte de selecțieSesiuni activeSesiuni de finanțareCalendar evenimenteContact
Copyright © 2017 hkleader.ro
Asociatia GAL Homoród-Küküllő LEADER