A 4-5 zi a caravanei de promovare M1, M6
2017-08-08

La 4 august caravana a ajuns în Porumbenii Mari și în Șimonești. Conform așteptărilor noastre cel mai mare interes s-a arătat măsurii 6, legat de Start-Up în domeniul non-agricol. Primăria din Porumbeni ar dorii să achiziționeze o mașină de dezăpezire și denivelare, pregum și un generator de curent electric de mare capacitate. Din partea tinerilor au fost multe întrebări, dar nu s-a formult concret nici o idee de proiect.

Luni, 7 august am ajuns în comunele Dârjiu și Ulieș. Cel  mai mare interes s-a arâtat față de M6, s-au formulta mai multe idei, dar cele mai viabile la momentul respectiv au fost: înființarea unei frizerii, respectiv achiziționarea unei rulote de sendvișuri pentru turiști. La dârjiu și măsura 1  a stârnit interes: APL ar dorii să achiziționeze o autoutilitară pentru dezăpezire, denivelare și de curățare a marginii drumului; iar Parohia Unitariană s-a arătat interesat de amanajarea curții casei comunitare, respectiv a dotării bucătăriei acestuia. În Ulieș din cei prezenți cineva ar dorii să achiziționeze o mașină de ambalat lapte. Pentru acesta și pentru cei interesați în domeniul agricol le-am promis că la începutul anului viitor revenim cu finanțări în domeniul agriculturii.

 

 
 
Sesiuni activeParteneri ai diferitelor festivaluriJUHÉ al V.-lea -Festivalul crescătorilor de ovineJUHÉ al V.-lea -Festivalul crescătorilor de ovineFestivalul Castanelor, ediția al XV.-leaEvenimente de promovare a teritoriului GAL - 2018Festivalul Castanelor, ediția al XV.-leaTârgul de animale și Ziua fermierilor din valea HomoroadelorHomeStiriRapoarte de selecțieSesiuni activeSesiuni de finanțareCalendar evenimenteContact
Copyright © 2017 hkleader.ro
Asociatia GAL Homoród-Küküllő LEADER