A 2-a și a 3-a zii a caravanei de promovare M1, M6
2017-08-04

În data de 2 august caravana de promovare a ajuns în Avrămești și Atid. În ambele comune s-au prezentat mai ales cei intresați de M6. Primarul din Avrămești  ne-a atras atenția că oamenilor le e frică de proiecte. Astfel am purtat discuții pe tema procesului de depunere și implemetare de proiecte, atrâgând atenția celor prezenți asupra posibilităților de eroare induse din  neștiință. S-au formulat mai multe idei de proiecte, însă două dintre ele au fost mai concrete: realizarea unui mic service auto, respectiv înființarea unui birou topografic și de imprimare.

Cei prezenți au fost interesați și de proiecte din domeniul agriculuturii, cărora le-am promis că la începutul anului viitor vom revenii cu aceste finanțări, deocamdată lucrăm la elaborarea acestora.

 La 3 august caravana a poposit în Secuieni și Săcel, unde din cauza secetei populați a confruntat 2 incendii de proporții și un accident soldat cu doi morți, evenomente ce au indus o prezență mai precară și un intres mai retras. Totuși cei puțini prezenți au asculata cu atenție prezentările și au avut câteva întrebări legate de finanțări. APL Secuieni dorește să depună un proiect legat de reabilitarea terenului de sport, iar unul din cei prezenți la Săcel a fost interesat de modernizarea fermei agricole.

 

 
 
Sesiuni activeParteneri ai diferitelor festivaluriJUHÉ al V.-lea -Festivalul crescătorilor de ovineJUHÉ al V.-lea -Festivalul crescătorilor de ovineFestivalul Castanelor, ediția al XV.-leaEvenimente de promovare a teritoriului GAL - 2018Festivalul Castanelor, ediția al XV.-leaTârgul de animale și Ziua fermierilor din valea HomoroadelorHomeStiriRapoarte de selecțieSesiuni activeSesiuni de finanțareCalendar evenimenteContact
Copyright © 2017 hkleader.ro
Asociatia GAL Homoród-Küküllő LEADER